Flyer bewust ademen

Lezing/Workshop

90% van de bevolking ademt "verkeerd".

Onze manier van ademen kan welvaartsziekten veroorzaken en in stand houden. Wat met angst, depressie, negatieve gevoelens en burnout ? Dit gaat zeker allemaal aan bod komen in de lezing. We gaan met psychologe en ademcoach Liesbeth Vander Elst aan de slag om goed te leren ademen en er komen ook een reeds oefeningen aan bod die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse (stress) leven.

De workshop zal vooral gegeven worden door 4 personen:

Liesbeth Vander Elst (36) is psycholoog en ademcoach. In haar werk combineert zij haar kennis van psychologie en ademhaling: met de CapnoTrainer onderzoekt zij het verband tussen gedachten, emoties, klachten en ademhaling. Dankzij deze individuele benadering ontdekken cliënten wat hun unieke triggers zijn die leiden tot dysfunctionele ademhaling en daardoor tot hun klachten. Door dit inzicht leren ze weer gezond te ademen en nemen ze hun leven, gezondheid en vitaliteit weer in eigen handen.

Een gezonde levensstijl is voor Liesbeth heel belangrijk. Toen zij in 2015 de diagnose spondyloartritis kreeg, had zij elke dag last van ontsteking en vermoeidheid. Dankzij de combinatie van gezonde voeding, cold exposure, ademwerk en beweging, heeft Liesbeth geen last meer van ontsteking en heeft ze tonnen energie. Het is haar missie om dit te delen met anderen en anderen te inspireren.

  • Solleveld 11 - 1700 Sint-Martens-Bodegem
  • Woensdag 31 januari 2024 19u

Bij interesse voor een nieuwe datum schrijf je hier in op de wachtlijst.

Wanneer deze datum niet pas kan je je aanmelden voor onze wachtlijst.